Kiknek ajánljuk a KUBIK tagságot?

Szabadúszók

Ha magányos farkasként dolgozol, itt végre társaságban vagy.
Lesz kivel együtt ebédelned, és megosztanod apró örömeidet, bosszúságaidat.
A KUBIK-ban együttműködő partnerekre, vagy akár megrendelőkre is lelhetsz. Szakmai rendezvényeinken fejlesztheted tudásod, képességeidet. A közös reggeliken és esti programokon pedig kapcsolatokat építhetsz úgy, hogy közben szórakozhatsz is.

Külföldi iroda- és design bútorok forgalmazásával foglalkozom szabadúszóként. A KUBIK minden szempontból tökéletes választás számomra. Közel van a lakóhelyemhez. Nagyon kellemes a környezet, kitűnő az infrastruktúra. Látogatásom és a próbanap alkalmával megbizonyosodtam arról, hogy inspirálóan hat rám a hangulat és nyugodtan, hatékonyan tudok dolgozni itt. Kedvesek, segítőkészek a lányok a recepción, jó a társaság.
Ági

szabadúszó

Induló vállalkozások

A KUBIK egy ideális választás, ha most indítod el vállalkozásodat, és ehhez egy jó presztízsű modern irodát keresel kötöttségek nélkül, ahol a vállalkozás fejlődésének is van tere. Sőt ez utóbbit üzleti szolgáltatásainkkal, nemzetközi együttműködő partnerekkel is segítjük.

Először csak asztalt béreltem az egylégterű irodában. Majd egy másik KUBIK lakóval elkezdtünk együttműködni, akivel később közös üzletbe kezdtünk. Egyesítettük erőinket, és most már egy külön irodát bérelünk. Azt hiszem, hogy ez egy igazán jó példa, ami szemlélteti a közösségi iroda lényegét. A szakmai programok mellett imádjuk a közös reggeliket és az esti iszogatásokat, na és persze a KUBIK vitorlázást.
Norbert

project manager, Look & Feel

Kis csapatok

 

Ha többen dolgoztok egy projekten, rugalmas feltételekkel bérelhettek munkaállomásokat, irodát, használhatjátok valamelyik tárgyalót és a modern IT infrastruktúrát.

Egy innovatív szoftvert fejlesztünk, amit remélhetőleg hamarosan az egész világon használnak majd az internetezők. A csapat 2-3 fős magja fix, viszont a feladatok függvényében hol több, hol kevesebb külsős fejlesztővel, marketingessel, UX-essel, kutatóval vagy épp újságíróval dolgozunk. A közösségi iroda rugalmas rendszerének köszönhetően a KUBIK-ban nem jelent gondot, hogy egyik hétről a másikra duplázódik vagy éppen feleződik az irodában lévő csapattagok száma.
Attila

társ-alapító, Candy

Non-profit szervezetek

A rugalmasság és a költséghatéknyság a non-profit szektorban is fontos. Kisebb költségvetésből gazdálkodó szervezetek számára ideális választás a KUBIK, hiszen a közösségi irodában pont annyi munkaállomásért kell fizetni, amennyit az adott hónapban használtok. E mellett pedig a tárgyalók, és egyéb létesítmények is kedvezményes áron állnak rendelkezésre, pontosan igazodva az igényekhez.

A KUBIK nagyon jó helyen van, a partnereink számára is könnyen megközelíthető. A változatos térelosztás több lehetőséget is kínál ahhoz, hogy elvonulva kis csoportokban dolgozhassunk, vagy akár próbáljunk. A bérelhető szekrényben és a kis raktárhelyiségben a működésünkhöz elengedhetetlen iratok, illetve színházunk archívuma is elfér. A kedvezményes bérletcsomagoknak köszönhetően ez egy igazi költséghatékony iroda-megoldás számunkra.
Dóra

ügyvezető, Proton Színház

Nagyvállalatok

Itt a helye azoknak a szerencséseknek, akik úgy dolgoznak egy multinál, hogy nem kell feltétlenül a cégnél ülniük, vagy nincs is irodájuk, de mégsem szeretnének, vagy nem tudnak otthonról vagy zajos kávézókból dolgozni. A KUBIK kiváló helyszín olyan megbeszélésekhez, projektmunkához, amelyeket a vállalat kifejezetten az irodán kívül akar lebonyolítani vagy éppen a hirtelen megnövekedett létszám miatt helyszűkében van.

A munkahelyemen kifejezetten támogatják a távmunkát. A cég irodája a város másik szélén van. Szerencsére bérelnek néhány asztalt a KUBIK-ban, amit a belvárosban lakó kollégák megosztva használhatnak. Mivel a környéken lakom, ezért én szinte mindig innen dolgozom. Rengeteg időt spórolok meg így magamnak, és ráadásul egy inspiratív, vidám környezetben dolgozhatok.
Hajnal

marketing asszisztens, nemzetközi telekommunikációs vállalat

Utazók

Akkor is jó helyen jársz, ha csak üzleti úton jársz éppen Budapesten vagy digitalis nomádként éppen átutazóban töltesz itt néhány hónapot. A KUBIK a szállodák méregdrága, rideg bérirodája, illetve a zajos kávézók helyett kínál alternatív megoldást.

Manapság nomád életet élek, és utazom a világ körül. Most több mint egy hónapra Budapest a bázisom. Különböző coworking irodákban dolgoztam már. A KUBIK tökéletes helyen van, jó áron, és ami a legfontosabb, hogy megvan a felszereltsége és az hangulata, ami a jó munkához kell. Még a Dunát is látom az asztalomtól. A csapat elképesztően kedves. Sokat segítettek nekem a szervezésben. Ez egy olyan hely, amit nagyon ajánlok mindenkinek.
Vicky

online marketinges, bet.com