Sok olyan bérlőnk van a KUBIK-ban, akik egyszer eljöttek az ingyenes próbanapunkra és itt maradtak évekre.

Februárban olyan valakit választottunk hónap dolgozójának, aki szinte a kezdetektől itt volt velünk , mondhatni a KUBIK közösség alapítója. Általában csöndesen meghúzódott az irodájában, de ha kellett itt volt, jelen volt. Most tovább megy, mi szomorkodunk… Nem is nagyon kérdeztünk, Ő mesélt, búcsúzik…

Szia Norbi! :(

Kis túlzással szinte az első, inkább úgy mondanám, hogy az első bérlők közül én vagyok/voltam az, aki még itt van.

A KUBIK előtt egy HR cégnél voltam kontroller és üzletfejlesztési vezető. Az ott eltöltött 3 év után úgy éreztem, hogy más kihívásokat kell keresnem, így vágtam bele a weboldal, webáruház fejlesztés világába főállásban. Előtte már több mint 6 éve foglalkoztam ezzel hobbi szinten, viszont mivel még akkor nem töltöttem be a 30-at, úgy éreztem, hogy mikor máskor kellene belevágni egy saját vállalkozás építésébe, ha nem akkor. Az elején ez nagyon-nagyon küzdelmes volt, és nem túlzok, ha azt mondom, hogy közel fél évig a hét 7 napján bejöttem a KUBIK-ba és reggeltől estig, de volt rá példa, hogy hajnalig is bent voltam.

Idő közben ismerkedtem össze  Kaszás Mikivel, aki a Look & Feel webfejlesző ügynökséget viszi. Ő aztán tényleg a legelső bérlők egyikének mondható :D Tőle rengeteg mindent megtanultam a project manageri mesterségről.

2015-2016 fordulóján beszéltünk arról, hogy van közös metszete annak, amit csinálunk és miért ne alakíthatnánk egy együttműködést. Így lettem az ő alvállalkozó project managere a KKV ügyfeleknél. Miki amúgy a nagyvállalati ügyfél projekteket irányítja.

Amit a KUBIK adott nekem az elmúlt, közel 3,5 év alatt  az az, hogy jó pár olyan embert ismerhettem meg, akikkel a mai napig jó kapcsolatot ápolhatok; pl. Tölyhi Orsi (Magyar Czider), Kosztolányi Gabi, Erdősi Gergő, Borzási Bea, Kiss Tamás (Duna Maraton), Horváth Domonkos, Vitányi Viki, Gajdics Attila (Candy Bank), Sárik Attila és Egervári Ajtony (LDAP) és persze a KUBIK stuff :)

Ez már csak abból a szempontból is érdekes, hogy magamat kicsit inkább egy introvertált személynek tartom, ráadásul egyáltalán nem volt bennem olyan indíttatás, hogy házon belül kezdjem el promózni a szolgáltatásunkat bárkinek is.

A Levinek pedig külön köszönöm a megannyi türelmet és bizalmat, mind a KUBIK weboldalának megújításában, mind pedig azon projektekben, amikben kérte a segítségemet.

Bár van némi szomorúság bennem, hogy elhagyom a KUBIK-ot és a Jászai Mari teret. 3,5 fél év azért nem kevés idő, és volt sok szép emlékem itt, így örömmel, mint sem szomorúsággal élem meg ezt a pillanatot.