Február 24-én, pénteken megnyílt a Random csoport “Here We Are!” című pop up fotókiállítása. A megnyitó helyszínéül a KUBIK Basement szolgált, ahol finom falatok, jó bor és jó társaság mellett tekinthettük meg a Műtárgy.com által szervezett  kortárs kiállítást.

A kiállítók a Random csoport- egy kortárs fotóművészeti szervezet tagjai- amely  párbeszédet, bemutatkozást és aktivitást biztosít számukra. A Random egy misszió, amely támogatja az alkotók művészeti tevékenységét, a művészeti munka kibontakozását, hazai és külföldi érvényesülésének lehetőségeit, a kulturális és művészeti életbe való beilleszkedését, valamint a fotóművészek és más vizuális művészeti területeken alkotók magasrendű alkotásainak megismertetését minél szélesebb körben a hazai és külföldi érdeklődőkkel.

A kiállító művészek névsora:

Máté Diósi Alexandra Emese Lázár Kaulics Viola Bea Kolozsi László Mészáros Szilvia Mucsy Róbert Nunkovics Pataki Vukov Ágnes András Polgár Gabor Sioreti Kata Somogyvari Sprenc Balazs Szami Art Adam Urban Vedres Ági, a megnyitón Birkás Mona videója volt látható.

A kiállítás megtekinthető a KUBIK-ban 2017. május 5-ig.

Köszönjük a mindenkinek a részvételt és a hangulatos estét!