2016-ban vezettük be a KUBIK club éves bérletünket. A bérlet belépő a közösségi térbe, lehetőséget nyújt tehát egy coworking iroda összes előnyének kihasználására. Azoknak ajánljuk, akik szeretnének egy inspiráló, fiatalos csapathoz tartozni és alkalmanként együtt dolgozni a KUBIK lobbijában. 

 

Fotó: A N N I Photo

Papp Andi január óta tagja a KUBIK lakók közösségének. Andi a KUBIK club bérletünket választotta. Arra voltunk kíváncsiak mivel is foglalkozik és hogy érzi itt magát.

Szia Andi! Mesélnél magadról, mivel foglalkozol, illetve, hogy hogyan kerültél ide a KUBIK-ba.

2015-ben kezdtem el  webszövegírással és  SEO-val  foglalkozni. Bár már ekkor is eléggé telített volt a piac, egyre komolyabb megrendeléseket kaptam. Idén januárban döntöttem úgy, hogy nem szeretnék tovább “mackónadrágban”, otthonról vagy zajos kávézókban dolgozni, ahol egyébként állandóan rendelnem is kell, hogy egyáltalán ott ülhessek… Rövid keresgélés után, ekkor találtam rá a KUBIK-ra.

Milyen cégnek/cégeknek dolgozol?

Most több cégnek is dolgozom, ezek közül a nagyobbak az OutreachMama és YouthNoise. De ezen kívül kisebb cégeknél is vannak projektjeim.

Miért szereted a szabadúszó életstílust?

Saját magam osztom be az időmet, szeretem a szabadságot és rugalmasságot ami ezzel jár. Nem mondom, hogy könnyű műfaj, természetesen nem mindenki alkalmas arra, hogy szabadúszó legyen. Kitartás, motiváció és nagyon jó önmenedzselési készség nélkül szinte lehetetlen ebben a formában dolgozni.

Miért a KUBIK club bérletet választottad?

Sokat utazom, ezért csak havonta pár alkalommal van szükségem irodai környezetre. Az én esetemre  a KUBIK club bérlet a legmegfelelőbb. És persze azért is, mert isteni a kávétok :)

 

Köszönjük szépen!