Indonézia legnépszerűbb szigete az egzotikus Bali. Az Istenek szigetének legszebb tájairól és érdekességeiről mesélt nekünk múlt csütörtök este a profi fotós Jancsó Gergely http://gergelyjancso.com/hu/rolam és az utazom.com utazási magazinjának szerkesztője, Kovács Attila, a KUBIK-ban.

Kovács Attila, az oldal tartalom felelőseként, arról tudósít, hogy miért érdemes az utazom.com-ot hívni segítségül a hazai tájak, messzi vidékek felfedezésére. Kovács Attila 2003 óta túravezetőként évente több alkalommal személyesen is vezet túrákat, így járva a világot és Magyarország gyönyörű vidékeit. Saját tapasztalatain keresztül, mindenre kiterjedő és magával ragadó virtuális utazás keretében mutatja be az általa látogatott tájakat.

Jancsó Gergely budapesti székhelyű fotográfus, aki építészeti fényképezésre specializálódott. Főként szállodáknak, építészirodáknak nyújt teljes körű fényképészeti szolgáltatásokat, virtuális túrákat, enteriőr és étel fotózást egyaránt.A diplomaosztóját követően azonnal szerződést kapott a Barceló szállodalánc Kanári-szigeteken lévő Castillo Beach Resort egységétől. A tengerparton dolgozva fotográfusként folyamatosan inspirálta a környezet szépsége, az állandó napsütés és a folyamatos kihívások. Célja, egyedi és emlékezetes fényképek készítése olyan professzionális színvonalon, ahogy azt a munka megérdemli, olyan megrendelők számára, akik erre valóban igényt tartanak.

2016. októberében elindította saját youtube csatornáját, ahol a Balin, Bangkokban és Szingapúrban töltött hónapok kalandjain kívül fotózásról “vlogol”, rendkívül érthető és szórakoztató stílusban.

Köszönjük szépen az estét!