Második éve szerepel a KUBIK a Design Hét programjában hivatalos partnerként. Idén Három fiatal tervező (ADAMLAMP / THEBAKKER / ZSIEMANKAJE) korábbi és legújabb munkáiból: lámpákból, bútorokból, és egyéb egyedi lakáskiegészítőkből láthattok kiállítást a KUBIK pincében. A kiállítás egyben pop-up üzletként is működik, a tárgyak kedvezményes áron megvásárolhatók. Az e-mail címüket megadó látogatók közül pedig a Design Hét végén egy ADAMLAMP lámpát sorsolunk ki.

Adamlamp: magyar világítótest tervező márka. Kézzel készített világítótesteket készítenek, amelyek geometriai alakzatokból állnak össze. A márka 2013 óta létezik.

Thebakker Manufactory: egy kis tervező cég, amelyet Kiss Dávid vezet, aki termék tervező és szobrász. Szeretnek különböző anyagokkal és eljárásokkal dolgozni, folyamatosan kísérletezni. Mindent el tudnak készíteni amit csak akarnak. Szívesen veszik a Te kihívásodat is! Erős szakmai háttérrel rendelkeznek a kézművesség különböző területein (kerámia, restaurálás, kovács művészet, stb.).

Zsiemankaje: fiatal tervezők, Zsuzsi a textil, Kálmán pedig a formatervezés felől közelíti meg a dolgokat. Célunk a két látásmód ötvözése. A Zsiemankaje design magába foglalja az egyéni és a közös munkáikat is.


 

tumblr_nvg337YihI1tq9nvso1_400tumblr_nvg337YihI1tq9nvso2_1280tumblr_nvg337YihI1tq9nvso5_1280tumblr_nvg337YihI1tq9nvso6_400