Milyen klassz lenne, ha a nehezebb konfliktusokon lenne valahol egy ‘pause’ gomb, amivel megállíthatnánk, és egy ‘replay’, amivel kicsit visszatekerhetnénk az eseményeket! Hátralépnénk egy lépést, lehiggadnánk, átgondolnánk, megköszörülnénk a torkunkat, és úgy folytatnánk tovább a beszélgetést.
 
Ha ilyen gombok nincsenek is, de olyan kommunikációs technikák vannak, amikkel valami hasonlót érhetünk el.
 
Ha te is okosabb szoktál lenni egy konfliktus után, mint közben, akkor gyere el a kétórás asszertivitás minitréningre, és gyakorold, hogyan lassíthatod a tempót necces kommunikációs helyzetekben
 
Mi az asszertív kommunikáció?
 
Az asszertivitás olyan kommunikációs módszer, amely ötvözi az önérvényesítést és a mások érdekeinek figyelembe vételét, ezáltal elősegíti az erőszakmentes kommunikációt és hosszú távon a szociális hatékonyságot. Az asszertivitás továbbá egy olyan kapcsolati modell, amelynek lényege a nyitottság és őszinteség. Ez a módszer tanulható, fejleszthető, elsajátítása elősegíti és megkönnyíti a konfliktushelyzetek megoldását.
 
Időpont: 2017. február 16., 18:00-20:00.
A tréninget Szabó Orsi tartja. Orsi alapvetően pszichológus. Nem az a kanapés, múltfeldolgozós fajta, inkább a HR-es megoldásközpontú. Állandóan tanít vagy tanul – esetleg a kettőt egyszerre.
 
A tréning ingyenes, de regisztrációhoz kötött:
Az eseményre regisztrálni az alábbi linken tudsz.