A KUBIK coworking Design Hetes programsorozatának egy következő alkalmára invitálunk benneteket.
 
Maxim Dedushkov: Stratégiai design – két buzzword egymás után? (online előadás)
 
Maxim Dedushkov a Dedushkov társalapítója, design szakértő és szolgáltatás tervező. 2008 óta tevékenykedik a design területén. Maxim továbbá a Hello Wood, nemzetközi fa műhely és fesztivál társalapítója, a HOLIS, holosztikus nyári egyetem beindításának kezdeményezője, a MOME line, a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem design ügynökségének alapítója, a MOME Digitális Design kurzusának alapítója, valamint a Budapest Design Meetup hajtóereje. Számos projektben vett részt kreatív igazgatóként mind a grafikai tervezés, mind az ipari formatervezés, az építészet, az animáció és a média területén. Maxim jelen pillanatban PhD tanulmányokat folytat stratégiai design témában a Moholy-Nagy Művészeti Egyetemen és a Manchester Metropolitan Egyetemen, valamint részt vesz a Nesta kutatásában, mely a kreatív iparban együttműködő hálózatokat kutatja. Kutatása részeként egy design együttműködést alapít, a Contemporary Design Collaborative, CODEC-e. Előadásában beszélni fog a design és a designerek stratégiai szerepéről a vállalkozásokban és az állami szektorban.
//
 
We invite you to the next event held by KUBIK coworking in partnership with Budapest Design Week 2016
 
Maxim Dedushkov: Strategic design – one buzzword after another? (online lecture)
 
Maxim Dedushkov is the co-founder of Dedushkov. He is a design expert and service designer. Maxim has been part of the design scene since 2008. He is the co-founder of Hello Wood, an international wood workshop and festival, originator of HOLIS, a holistic design summer university, founder of MOME line, the design agency of the Moholy-Nagy University of Art and Design, founder of MOME Digital Design course and the driving force behind the Budapest Design Meetup. He was involved as a creative director in several projects of graphic design, industrial design, architecture, animation and media.
Maxim is doing his PhD in strategic design at Moholy-Nagy University of Art and Design and at Manchester Metropolitan University. He also works with Nesta, an innovation charity on a research regarding collaborative networks in the creative industry. As a pilot of his research he is founding a design collaborative, the Contemporary Design Collaborative, CODEC. He will talk about the strategic role of design and designers in business and public sector.